Undervisningsmateriale

Folkeskoleelever er fremtidens borgere, forbrugere og beslutningstagere. Det er afgørende at give dem den bedst mulige uddannelse inden for klimaforandringer og bæredygtighed, hvis en fremtidig grøn omstilling skal lykkes.

Det vil vi meget gerne bede om din hjælp til!

Vores oplæg er, at du gennemfører et forløb på din skole, hvor klima og miljø sættes på dagsordenen for dine elever (4.-7. klasse). Du kender dine elever meget bedre end os, så derfor skal du selvfølgelig bestemme, i hvilket fag I skal arbejde med emnet, hvilket fokus og emner undervisningen skal inkludere, og hvor mange timer det skal vare.

Vi har vedlagt inspiration og forslag til fagene Natur/teknologi og Geografi. I materialet er der indskrevet læringsmål baseret på færdigheds- og vidensmål i de tre fag.

Herefter er dine elever godt forberedte til et besøg i CLIMATE PLANET. Uanset om dine elever føres igennem et sådant forløb eller ej, er I altid velkomne, og du kan læse mere om skolematerialet på ULF i Aarhus' hjemmeside

Et nyt undervisningsmateriale fra Dansk Retursystem er snart klar til brug. Tilmeld jer allerede nu på marketing@dansk-retursystem.dk og få det tilsendt automatisk.

Praktisk

Eleverne kan få en storslået og lærerig oplevelse med efterfølgende aktiviteter, som knytter sig til forestillingen. 

Har I interesse i at besøge CLIMATE PLANET, kan I bestille en forestilling kun til jer. Et arrangement koster 12.500 kr. inklusiv moms og der er plads til 300 elever og lærere.

Skriv en mail til maria@climateplanet.org og aftal nærmere angående tid og betaling.

Besøget i CLIMATE PLANET

Når I har booket jeres forestilling til et bestemt tidspunkt, er dette tidspunktet for forestillingens start. I bedes derfor komme senest 10 minutter før. 

Der er plads til 300 gæster per forestilling, så der er mange, som skal ind og ud af CLIMATE PLANET, og det kan skabe lidt forvirring. Hold derfor en god struktur for jeres klasser, så alle får en god oplevelse.

Forestillingen varer ca. 40 minutter, og efter forestillingen er der mulighed for, at besøge de forskellige stande sat op af vores samarbejdspartnere. Der er forskellige aktiviteter hos de forskellige stande. 

Aktiviteternes varighed er ikke fastsat og vil variere efter de enkelte læreres egne vurderinger for deres klasser. Vi vurderer at ca. 1 time til aktiviteter er realtisk at regne med i forhold til jeres planlægning.

Det er tilladt at spise medbragte madpakker uden for CLIMATE PLANET, men vi kan ikke garantere, at der vil være siddepladser/bænke til alle.

Der vil være toiletvogne ved CLIMATE PLANET og en rampe ved én af indgangene til kørestole og lignende.

 
Partnere: GoGreenWithAarhus, FO-Aarhus, Affaldsskolen, Dansk Retursystem & Århus Stiftstidende.