DET PERFEKTE MATCH

Hos Climate Planet sætter vi stor pris på, at Johnson Controls har valgt at være hovedpartner på vores kampagne for en grønnere og mere bæredygtig verden. Vores kampagne informerer og inspirerer forbrugeren til løsninger på klimaudfordringerne, på samme måde som Johnson Controls motiverer industrien til at tage et bæredygtigt ansvar, bl.a. gennem udnyttelsen af spildvarme fra køleindustrien.

Johnson Controls er en international virksomhed, der løfter vores kampagne op på et globalt niveau. Sammen gør vi det muligt at skabe en mere bæredygtig verden for de fremtidige generationer.

Dansk Retursystem

"Faktisk er det sådan, at én dåse kan blive til én ny dåse igen, så ud over at spare på jordens råstoffer ved at genanvende, så bruger man 95% mindre energi, når man smelter en brugt dåse, end når man skal fremstille en dåse af nye råstoffer. Dén historie vil vi meget gerne fortælle" - siger direktøren for Dansk Retursystem, Lars Krejberg Petersen

Toyota

Toyota tager som en af verdens største bilproducenter ansvar for miljøet og har et erklæret mål om senest i 2050 at reducere CO2-udledningen fra Toyota-biler til nul i hele bilens livscyklus lige fra produktion og brug til skrotning og genanvendelse. Transport og bilers påvirkning af miljøet er en del af udfordringen, men også en del af løsningen. Toyotas hybridbiler er første store skridt på vejen mod den ultimativt forureningsfrie bil, og Toyota sælger allerede i dag den forureningsfrie brintbil Mirai. Her er eneste udledning under kørslen rent vand. Altså ingen CO2, farlige kvælstoffer eller sundhedsskadelige partikler. Til glæde for vores allesammens planet. Dette vigtige budskab ønsker vi at gøre opmærksom på gennem vores støtte til Climate Planet.

BKI foods

"Da jeg første gang hørte om CLIMATE PLANET, tænkte jeg – det lyder da helt vildt! Og selvfølgelig skulle vi være en del af det. Bæredygtighed er i høj grad en del af agendaen, når vi snakker kaffe og kaffedyrkning, da kaffeplantagerne i de kaffedyrkende lande i høj grad er påvirket af de klimaforandringer, vi ser lige nu. Derudover virker idéen om en jordklode på havnefronten i Aarhus så skør, at vi bare måtte være en del af det.” – Casper Agerbo, Marketingchef hos BKI.

MHI Vestas

”Vi tror på, at vindmølleenergi er fremtiden, og vi er en virksomhed med et grønt formål, der er skabt for at gøre verden til et bedre sted. Derfor er projektet med Climate Planet også interessant for os. På den måde kan vi både engagere os i et vigtigt klimaprojekt og samtidig bidrage til Kulturby 2017, som vi også gerne vil som lokal virksomhed i Aarhus. Man kan sige at i en virksomhed som vores med 34 forskellige nationaliteter, er klima virkelig et emne, som man kan samles om. Det er noget, der betyder lige meget for os alle.” Stine Würtz Jepsen, Vice President og HR chef

YouSee

”Som en del af TDC Group, kombinerer vi i YouSee hensynet til miljøet og samarbejdet med Børns Vilkår. Sammen opfordrer vi alle til at donere gamle mobiltelefoner, så vi kan genanvende dem. De penge, som telefonerne er værd, går til Børns Vilkår, som udvikler nye redskaber til, at forældre kan hjælpe deres børn til et godt digitalt liv uden mobning og eksklusion. På denne måde kan de gamle mobiler være med til at sikre et godt og positivt fællesskab blandt børn på nettet,” – Michael Jacobsen, Market Manager i YouSee.