Worldperfect: "Vi laver oplevelsesområdet fyldt af inspiration, empowerment og handlemuligheder!"

Uden for CLIMATE PLANET vil man efter forestillingen blive mødt af et oplevelsesområde med fokus på bæredygtighed i øjenhøjde skabt af Worldperfect og projektets partnere.

I området kan man bl.a. finde kortet over den bæredygtige by, GoGreenAarhus, der relanceres i forbindelse med CLIMATE PLANET. Kortet viser kort fortalt alle de bæredygtige alternativer i byen, man som forbruger kan vælge og dermed skubbe udviklingen i den rigtige retning. Området er desuden afgangssted for bæredygtighedssafarier, som er et par timer rundt til alle de interessante steder i byen arrangeret af Samsø Energiakademi. GoGreenAarhus, kort og safarier, er udviklet i samarbejde med Klimasekretariatet, Ung Energi og Naturhistorisk Museum.

Området viser, som kortet og safarierne, de bæredygtige handlemuligheder og har udover de lokale Aarhus-spillere også større spillere med, så det hele bliver sat i en større kontekst.

Nøgleordet for kortet såvel som for området er "empowerment".

"Vi er vant til at kommunikere bæredygtighed, og vi vil få oplevelsesområdet til at sprudle af inspiration, empowerment og handlemuligheder, så folk vil gå oplyste og opløftede derfra. Aarhus Vand præsenterer fx en helt ny og banebrydende vandoplevelse, Dansk Retursystem viser pant som koncept på en måde, ingen har set før, og på bæredygtighedssafarierne kan du komme helt tæt på. Og nå ja, kortet over den bæredygtige by kan du tage med hjem og følge fremover, så det ikke kun bliver en eftermiddagsoplevelse" siger Søren Stochholm, Partner i Worldperfect.  

Worldperfect er ny samarbejdspartner hos CLIMATE PLANET. Worldperfect er bæredygtighedsoperatør på Kulturby 2017 og har som virksomhed arbejdet udelukkende med bæredygtighed siden 2010.

Læs mere på worldperfect.dk