Præmieoverrækkelse hos Johnson Controls

I vinterferien var der i Bruuns Galleri temauge med "Leg med omtanke". Der var flere aktiviteter for alle aldre, herunder afholdt CLIMATE PLANETs hovedsponsor, Johnson Controls, konkurrencer med isbjørnen i centrum.

Den ene konkurrence var en tegnekonkurrence, hvor børnene blev opfordret til at tegne en isbjørn. Den anden konkurrence var en gættekonkurrence, hvor alle kunne gætte på smeltetiden af en isblok på fem kg.

Nu er vinderne af konkurrencerne fundet: Bertram Dich vandt med sin søde isbjørn tegnekonkurrencen, mens Alvilda Lorenzen med sine 22 timer og 14 minutter kom tættest på isblokkens korrekte smeltetid, der var 22 timer og 15 minutter. Torsdag d. 16. marts kl. 15.30 var begge vindere derfor inviteret ud på Johnson Controls’ adresse i Højbjerg for at få overrakt hver deres iPad af lederen af virksomhedens veteranafdeling, Hans Hedegaard.

Udover to hovedpræmier er der også blevet sendt bamser og billetter til CLIMATE PLANET-forestillingen til mange andre flotte isbjørnetegninger og bud i gættekonkurrencen. I alt er der blevet sendt 200 billetter og 50 isbjørnebamser ud.

Johnson Controls er hovedpartner på CLIMATE PLANET grundet deres klimavenlige tiltag og dokumenterede grønne profil og giver et globalt niveau til den vision om et bæredygtigt samfund, som CLIMATE PLANET frem for alt repræsenterer og aktivt arbejder for at etablere.